На  днешния  26 октомври  – Ден на строителите, кметът на

...
На  днешния  26 октомври  – Ден на строителите, кметът на
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч поздравява строители, архитекти и проектанти за празника

На  днешния  26 октомври  – Ден на строителите, кметът на Община Ловеч  Корнелия Маринова изпрати особено приветствие до сектора.

Поздравът е адресирано до Камарата на архитектите, Камарата на строителите и Камарата на инженерите в капиталовото планиране (КИИП). Поздравлението е и до служителите  на Община Ловеч от  Дирекциите „ Устройство на територията “ и „ Техническа инфраструктура и околна среда “. В него се показва:

Уважаеми строители, архитекти, проектанти, Денят на строителя е и празник на  Свети великомъченик Димитър Солунски Чудотворец, прочут със своите чудеса. Вярвам, че чудеса са вероятни и през днешния ден. Затова дружно с управлението на Община  Ловеч  показваме своето надълбоко почитание пред Вашия труд. Всеки градеж е съзидание,  всеки строеж е извисяване, всяка нова постройка е нов свят. Съграденото  нормално остава за поколенията. Най-красноречивият образец е непрекъснато пред очите ни – Покритият мост на занаятчия Кольо Фичето. Пазете традициите, тъй като те ни демонстрират посоката. България е изградена  с гений, сърце и обич.  Видно за всички е по какъв начин строителството трансформира Ловеч. Реновираме цели квартали,  училища и детски градини, десетки здания са санирани и продължаваме.

Честит празник! “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР